Firmaprofil

Firmaprofil hos Lovefun.

Er der mere erotisk produkter så massageolie og duft. I kombination med vores kundeservice, stræber vi efter at lave en attraktiv og tryg legeplads for voksne. Her kan du se et par grunde til at du trygt kan handle her på Lovefun.dk

Vi er diskrete

Billedresultat for papkasse Vi pakker og sender naturligvis din bestilling diskret, i neutral indpakning, fra neutral afsender – uden reklamer eller andet, der kan afsløre, hvad din pakke indeholder. Faktureringen er naturligvis også diskret.

Du bestiller i dag og vi pakker og sender i morgen

Billedresultat for leveringstider I hele 95% af alle bestillinger overholder vi vores oplyste leveringstider – skulle der være en enkelt vare i restordre tilbyder vi altid, at du kan få annulleret din bestilling delvist – eller helt.

Sikker betaling

 Billedresultat for sikker betaling Hos Lovefun kan du betale med Paypal og Credit Card ( Stripe ). Her er det rart at vide, at Lovefun er godkendt af Paypal og Credit Card ( Stripe ).

30 dages returret

 Billedresultat for returret side I følge dansk lovgivning har du 14 dages returret – men hos Lovefun får du 30 dages returret.