OM OS

Om Lovefun.dk

Hos Lovefun.dk er vi nysgerrige.
Vi er nysgerrige efter de oplevelser som man kan få med Olier, Vandbaseret glide gel, Cremer og massagelys, som bringer erotikken og sensualiteten ind i hverdagen. Vi har en kæmpe interesse ind for erotiske produkter så som Olier, Vandbaseret glide gel, Cremer og massagelys, vi brænder for at hjælpe folk til endnu bedre seksuelle oplevelser.

Derfor startede vi Lovefun.

Vi har eksisteret siden 2006 og ved derfor en masse om Olier, Vandbaseret glide gel, Cremer og massagelys, og hvilke tendenser, der er inden for branchen. Denne viden vil vi gerne videregive til dig.
Hos Lovefun kan du få markedets bedste og nyeste produkter, og vi gør en stor indsats for, at du finder de Olier, Vandbaseret glide gel, Cremer og massagelys, produkter, som passer allerbedst til dig.
Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for rådgivning.

Lovefun.dk er for alle, der drømmer om et mere legende sexliv, og som ønsker erotiske produkter, hvor kvaliteten er i top og smukt designet.

Hvad giver dit liv værdi?

Kærlighed? Venner? Nærvær? Frække oplevelser? Du ved bedst, hvad der gør dig glad, og hvilke værdier, der betyder noget for dit liv.

Derfor er Lovefun´s produkter, er dansk produceret og overholder derfor alle danske lovgivninger og alle ingredienser er derfor på de danske positiv lister for kosmetiske produkter. Noget du kun oplever når produktet er produceret i Danmark.